ACTE-MEDICAL er en ambisiøs og dedikeret handels- og servicevirksomhet, som tilbyr effektiv, sikker og rengøringsvennlig IT-hardware til bruk i pasientnære miljøer på sykehus, klinikker og pleiehjem.

ACTE-MEDICAL er således i stand til å effektivisere de tidskrevende arbeidsoppgavene i sykehussektoren ved å implementere multifunksjonell og trådløs medisinsk godkjent IT-hardware.

Produktsortimentet er sammensatt av noen av verdens beste og markedsledende hardwareprodusenter. Sortimentet omfatter en rekke ”alt-i-ett” IT-hardware produkter hvor PC, tastatur og monitor er integrert i én og samme enhet, hvor også touchskjerms-teknologi typisk inngår.

Totalleveranser – fra behovsanalyse til installasjon

Som totalleverandør er det ACTE-MEDICAL sin målsettning å ta med alle ledd i verdikjeden i betjening av våre kunder, herunder rådgivning, salg, levering, montering og service.

Gjennom dialog med noen av bransjens beste produktspesialister sammensettes perfekt dimensjonerte helhetsløsninger, som optimerer avdelingens pasientsikkerhet, hygienenivå og driftsøkonomi.